Smaakvoller

Onze werkwijze

Van der Linde Catering + Evenementen concentreert zich op het kwalitatief hoogwaardig verzorgen van eten, drinken en stijlvolle gastvrijheid op maat. Wij doen dit met passie, een flinke dosis creativiteit en een personal touch. Graag geven wij onderstaand een kijkje in de spreekwoordelijke keuken hoe wij hier invulling aan geven.

Van der Linde Catering + Evenementen is altijd flexibel en werkt vanuit het verlangen om van het leven te genieten. Met passie streven wij ernaar om van elk evenement een bijzonder moment te maken met een onuitwisbare herinnering. Ons plezier in het werk is de basis voor onze hoogwaardige dienstverlening. De door Van der Linde Catering + Evenementen geleverde producten onderscheiden zich al jaren van de massa met creatieve culinaire innovaties en verrassende cateringconcepten. Van der Linde Catering + Evenementen heeft innovatie hoog in het vaandel en pakt elke vraag met de grootste creativiteit aan. Het is aan ons om een passende en verrassende belevingswereld te creëren voor uw gasten. Ons doel is uw gast te verrassen met innoverende gerechten en een tot in de details uitgewerkte atmosfeer die het best past bij uw evenement. Wij denken mee en tonen initiatief door met een uitmuntende catering, de zorgen en werkzaamheden rondom de organisatie van uw evenement uit handen te nemen.

Wij dragen graag bij aan een gevoel van luxe en ‘the goodlife experience’ voor alle betrokkenen. Van een informele bruiloft tot een zeer formele bijeenkomst, zoals een nucleaire top. Ons doel is om een stijlvolle en smaakvolle event setting te combineren met hoogstaande kookkunst, geheel naar de wensen van onze klanten en hun gasten. Wij houden altijd rekening met specifieke wensen, zodat elke gast zich uitermate op zijn of haar gemak kan voelen tijdens het diner of evenement.

In ons personeelswervingsproces selecteren wij puur op gastvrij personeel. Onze hele team werkt met passie om een catering of evenement tot een groot succes te maken. Wij geven u en uw gasten de persoonlijke aandacht die onze klanten verdienen. Wij geven invulling aan uw wensen en vullen uw behoefte desgewenst aan door creatieve ideeën aan te reiken. Alle ingrediënten om een kwalitatief hoogstaand en stijlvol evenement neer te zetten, dat past als een Italiaans maatpak bij uw bedrijf of instantie.