Professioneler

Het Van der Linde Team

Ons doel is maximaal resultaat en plezier bereiken met alles wat we doen. Wij bieden gastvrijheid op maat.

Directie en sales | In het voortraject

Vanaf het eerste contactmoment staat onze organisatie voor u klaar. Met persoonlijke aandacht en duidelijke en korte communicatielijnen binnen een platte organisatiestructuur zorgen wij voor een optimale samenwerking. Het directieteam van Van der Linde Catering + Evenementen bestaande uit: Hans van der Linde (algemeen directeur), Paul van der Linde (financieel directeur) en Robin van der Schuyt (commercieel/operationeel directeur), is altijd beschikbaar om de klanten optimaal gebruik te laten maken van de dienstverlening van onze organisatie.

Planning | In de planning

Niet alleen voor de schermen, maar ook achter de schermen zorgen wij dat alles geleverd wordt op het juiste moment. Samen met onze klanten nemen we gedetailleerd de planning door zodat we volledig kunnen voldoen aan de verwachtingen. Onze leveranciers kennen onze kwaliteitseisen en wij zorgen voor het gewenste resultaat.

Operations | In de uitvoering

Uw evenement en uw gasten verdienen onze kwaliteit van organisatie, eten en drinken en de interactie met onze medewerkers. Wij laten u voelen hoe het is om ‘te gast’ te zijn. Een stijlvolle ambiance, persoonlijke aandacht en een hoge kwaliteitsbeleving zijn de ingrediënten voor een unieke gastronomische ervaring.

Administratie | In de evaluatie en afronding

Na het evenement evalueren wij graag met u onze dienstverlening. Wat doen we goed en waar kunnen we ons verbeteren. Alleen hiermee kunnen wij onze prestaties blijven verbeteren en toekomstige verwachtingen waarmaken zodat wij de relatie met u als onze klant een stevig fundament kunnen geven.

Marketing | In de relatie

Graag blijven wij in contact. Met onze uitingen informeren wij onze klanten over onze diensten en activiteiten en laten allen meegenieten van mooie momenten tijdens onze opdrachten; uw opdrachten.