Nature Dinner

Nature Dinner

Een ‘Nature Dinner’, zoals ontworpen door Van der Linde Catering + Evenementen en de interieur designers van Galerie Klooster, is een innovatief concept. Wij serveren puur, vers en gezond eten. De manier waarop de gerechten worden geserveerd is origineel. En hetzelfde geldt voor de informele creatieve setting van het diner, waarin design, kunst en natuur samenkomen. Op verzoek legt de chef kok uit wat er wordt gegeten, hoe het is geserveerd en met welke reden. En de interieurontwerper kan verklaren hoe en waarom verschillende aspecten van de dinersetting zijn vormgegeven.

Al deze artistieke inspanningen dienen echter hoofdzakelijk één doel: het inspireren van levendige gesprekken aan tafel over de thema’s die ons inspireerden bij de samenstelling van het concept ‘Nature Dinner’, zoals: het belang van duurzaamheid, kunst en creativiteit, integriteit, transparantie, eenvoud en multi-sensorische branding. Een sterk aangeraden optie is ‘key note speakers’ uit te nodigen die tekst en uitleg kunnen geven over een onderwerp naar keuze.

Een ‘Nature Dinner’ kan dus ‘gewoon’ een inspirerende manier zijn om te dineren, maar evengoed als aanvulling worden gezien op de inhoud van trainingsessies en seminars: gericht op het overbrengen – of formuleren – van een moderne bedrijfsfilosofie.