Flower Dinner

Flower Dinner

Het ‘Flower Dinner’ behoort tot de fine fleur van duurzame dinerconcepten waarbij de meerwaarde zit in de samenhang tussen sfeersetting, inhoudelijke programmering en de geserveerde gerechten. Focus in het concept ligt op het kunstzinnig gebruik van kleuren en vormen van bloemen in de kunst en decoratie. Daarnaast zijn in de gerechten bijvoorbeeld Fuchsia, Atsinacress, Oost-Indische kers en Floregano verwerkt; bloemen uit de tuin, maar die u ook kunt eten!

De stylisten van kunst en design galerie Klooster en de koks van Van der Linde Catering leggen tijdens het Flower Dinner het hoe en waarom uit van de duurzame en artistieke elementen in zowel de styling als de culinaire heerlijkheden die worden gepresenteerd. Het Flower Dinner concept is gericht op nationale en internationale gasten die affiniteit hebben met de zo rijkelijk vertegenwoordigde bloemenbranche in Nederland. Al zal het concept evengoed mensen aantrekken die gewoon nieuwsgierig zijn naar wat top koks en decorateurs uit de creatieve hoed kunnen toveren rondom de thema’s kunst, duurzaamheid en bloemen.